Prachtige houten tafels van topkwaliteit!

tafel eiken

Ik heb prachtige eiken tafelbladen inclusief tafelpoten besteld bij Wigink.nl en ik ben er heel tevreden over! Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooie tafel voor in de tuin, maar kon nergens de perfecte vinden, totdat een kennis me op Wigink wees. Deze kennis had hier namelijk ook verschillende houtproducten besteld en was erg te spreken over de kwaliteit.

Ik heb eerst contact opgenomen met Wigink om te informeren naar de mogelijkheden voor een gedroogd eiken tafelblad. Ik wilde bijvoorbeeld weten hoe duur het ongeveer zou worden en hoe de bestelling in werking gaat. De tafelbladen worden namelijk op maat gemaakt en ieder exemplaar is uniek! Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en ik was ook welkom om langs te komen en de tafelbladen met eigen ogen te bekijken bij het bedrijf. Dit aanbod kon ik uiteraard niet afstaan, want ik was zelf ook heel benieuwd hoe de kwaliteit van het hout in het echt was.

Wigink heeft al meer dan twintig jaar ervaring met houtbewerking, dus ik vond het bijzonder om de timmerwerkplaats te bezoeken en de tafelbladen te bekijken. Ze hadden verschillende gedroogde eiken tafelbladen in diverse maten waar ik uit kon kiezen en er werd me verteld dat deze met de grootste zorg ongeveer zes maanden lang terug zijn gedroogd naar ongeveer tien tot twaalf procent. Verder kon ik kiezen uit drie opties. Ten eerste kon ik een blad kiezen en deze geheel zelf verder afwerken. De tweede optie was om het blad te kiezen en deze af te laten werken door Wigink en als derde optie kon ik ervoor kiezen om naast het blad en de afwerking ook nog industriƫle tafelpoten erbij te kopen. Aangezien ik persoonlijk helemaal geen ervaring heb met het afwerken van hout, heb ik voor die laatste optie gekozen. Wigink ging meteen voor me aan de slag en ik kon na een aantal weken mijn bestelling ophalen.

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik de tafel kwam ophalen. Hij zag er namelijk supermooi uit! Nu ik de tafel al een tijdje in huis heb, kan ik zeggen dat dit echt een hele goede aankoop is geweest. Hij staat prachtig in de tuin en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de tafel en de mooie afwerking. Het hout is erg robuust en ik geloof dat ik hier nog jarenlang plezier van ga hebben. Als jij ook nog op zoek bent naar unieke prachtige eikenhouten tafels, dan raad ik zeker aan om ook eens een kijkje bij Wigink.com te nemen!