Lekker weg op Vakantiepark de Bosrand

bosrand vakantiepark

Het is heerlijk vertoeven op Vakantiepark de Bosrand. Samen, met familie, vrienden of met collega’s is het makkelijk om te ontspannen of om sportief bezig te zijn. Dit is mogelijk dankzij de goede atmosfeer en mogelijkheden die het park biedt. De gezellige appartementen en bungalows zijn modern ingericht en van vele gemakken voorzien. Op de internetpagina www.Bosrand.com staat er een overzichtelijke plattegrond en staan er foto’s van het park, de appartementen en de bungalows afgebeeld. Tevens valt er op deze website heel wat informatie te vinden over de activiteiten op en rondom het Vakantiepark de Bosrand.

Inspannen of ontspannen op de Bosrand

Vakantiepark de Bosrand is uitermate geschikt om lekker tot rust te komen met een goed boek of om te genieten van de sauna. Maar er kan ook worden gesport in en rondom het park. De Bosrand biedt mogelijkheden om te tennissen, te zwemmen en te fitnessen of te teambuilden. Rondom het park liggen ook kilometers wandel-, skate- en fietstrajecten op u te wachten. Picknicken in de natuur, mooie foto’s maken of alleen maar genieten van de prachtige omgeving is al een traktatie op zich.

Culturele uitstapjes vanaf de Bosrand

Omdat het Vakantiepark aan de oostkant van de Veluwe ligt is het voor natuurgenieters goed vertoeven. Heel wat dieren kunnen worden gespot met een verrekijker maar ook op de grond valt genoeg te vinden aan verschillende diersporen. Veel is er niet nodig dan alleen goed kijken. Diersporen zoeken is leuk en leerzaam voor jong en oud. Ook Zijn er in de omgeving heel wat bezienswaardigheden te vinden zoals verschillende kastelen, musea, klim- en dierparken. De Veluwe is groot en prachtig, daar valt veel te ontdekken.

De inwendige mens op het vakantiepark

Lekker ontbijten in de natuur of op bed. Op Vakantiepark de Bosrand is het mogelijk om broodjes voor het ontbijt te bestellen en die zelf af te halen. Een luxe ontbijt laten bezorgen is zeker speciaal, lekker en gemakkelijk. Genieten van een drankje op het terras om vervolgens te dineren in het restaurant van Vakantiepark de Bosrand is puur gemak en verwennerij. Ook zijn er in de omgeving diverse restaurants en andere eetgelegenheden te vinden en de medewerkers in de receptie van het park kunnen u zeker voorzien van een goed advies. Of u nu samen bent of met een gezelschap, de inwendige mens wordt niet vergeten op Vakantiepark de Bosrand.

Vakantiepark de Bosrand een gezonde omgeving

De prachtige provincie Gelderland biedt veel ruimte voor ontspanning. Ieder seizoen heeft zijn charme met bijbehorende georganiseerde evenementen in de omgeving. Via de website van het Vakantiepark de Bosrand valt te nodige informatie te vinden. Het kleinschalige karakter van het Vakantiepark biedt de mogelijkheid om goed te kunnen ontspannen, samen of met een groep, in een groene omgeving. Gun uzelf een bezoek aan de Bosrand en bekijk op uw gemak op www.Bosrand.com de mogelijkheden die het park biedt.