Kastelenhof: Zo veel meer dan een bungalowpark

veluwe vakantie

Enige tijd geleden bracht een online zoektocht ons naar de website van Kastelenhof.nl. We waren meteen verkocht bij het zien van de sfeervolle foto’s en de aangename voorstelling. Wat onze ervaring was met dit bungalowpark, delen we graag met jullie in onderstaande review.

Ligging

Midden op de Veluwe gelegen, is deze locatie een pareltje. Toegekomen kregen we meteen een aangenaam gevoel van rust en sereniteit. Ideaal om je hoofd even heerlijk leeg te maken. Aan de receptie vonden we tal van foldertjes die ons er op wezen dat er niet enkel bos te ontdekken viel. Kortom; een prachtige omgeving midden in het groen, vlakbij heel wat bezienswaardigheden.

Activiteiten

De keuze aan activiteiten was eindeloos. Te veel om op te noemen en onmogelijk om allemaal uit te testen. Al hoefden we eigenlijk het park niet eens te verlaten om allerlei dingen te beleven. De pret bij de kinderen was groot toen ze het mooie speeldomein ontdekten. hutten bouwen, trampoline, glijbaan en lekker spelen in de natuur. Bij slecht weer voorzien ze zelf een heuse binnenspeeltuin. Bij een volgend bezoekje opteren we zeker voor een bezoekje aan het vlakbij gelegen dolfinarium en de zelfpluktuin. Op kastelenhof.nl vind je trouwens een uitgebreide lijst van mogelijke activiteiten terug.

Service

De service was in één woord: UITSTEKEND! ’s ochtends konden we onszelf verwennen met verse broodjes van de plaatselijke bakker. Eenvoudig je verlanglijstje doorgeven aan de receptie en bij het ontwaken stond alles netjes klaar. Wat we absoluut geweldig vonden, zeker wanneer je net iets langer onderweg bent naar het park, is de boodschappenservice. Een weekje van tevoren je boodschappenlijstje doorgeven en ze zorgen er voor dat alles gewoon klaarstaat bij aankomst. Dit hebben we elders nog nooit gezien en het is een prachtige geste van de mensen van het park. Uiteraard was, zowel voor onszelf als voor de kids, de gratis wifi ook een ongelofelijke meerwaarde. Zo bleven we toch in contact met de buitenwereld.

Prijs/kwaliteit

Dit park staat meteen in de top van ons lijstje met beste ervaringen. Een tweede bezoekje zal dan ook zeker niet ontbreken. Alles wat je nodig hebt om even helemaal tot rust te komen. De liefde waarmee je hier in de watten gelegd wordt, maakt het een plekje waar je je echt ‘thuis’ voelt. De prijs vonden we een absolute meevaller, zeker wanneer je je bedenkt wat er allemaal te beleven valt.

Natuur

Tot slot willen we nog kort even benadrukken hoe zeer we het ecologische aspect van dit uitje apprecieerden. Zelf de etensresten konden we gewoon kwijt bij de kippen. Een taak die de kids met veel plezier op zich namen. Huisdieren maken hier gewoon deel uit van het gezin. Zo hoefde onze trouwe viervoeter niet achter te blijven. Ook hij had te tijd van zijn leven.