Ik zit er warmpjes bij met deze Woolrich jas!

woolrich parka

Voor de winter heb ik een heerlijk warme jas gekocht bij Pauw.com. Deze jas is van Woolrich, omdat ik al heel veel positieve verhalen van dit merk gehoord heb. Woolrich jassen zouden namelijk kwalitatief erg goed zijn! Ik verheugde me daarom heel erg op de koudere temperaturen, zodat ik eindelijk mijn nieuwe jas aan kan doen!

Ik ben voor de W’s Arctic Parka in een zwarte kleur gegaan en mijn eerste indruk van deze jas was al meteen erg positief. Hij ziet er namelijk heel mooi uit en er is veel aandacht uitgegaan naar de afwerking. Ik heb voor zwart gekozen omdat dit het makkelijkst te combineren is met de rest van mijn wintergarderobe. De jas staat bijvoorbeeld supermooi bij mijn winterlaarzen en handtas! Ik ben daarnaast echt fan van het model van de jas, want het design is erg minimalistisch, tijdloos en klassiek te noemen. Ik houd zelf niet zo van teveel tierlantijntjes op mijn kleding, dus ik ben erg blij dat ik nu een winterjas heb die mooie strakke lijnen heeft qua ontwerp. De bontkraag vind ik trouwens echt geweldig, want hij staat enorm chique en zorgt voor extra warmte. Ook is de kraag afneembaar, dus kan ik mooi afwisselen. Ik ben verder ook erg blij dat deze jas me niet dik maakt, ondanks dat de jas heerlijk warm is. Ik ben namelijk niet heel lang en dun qua postuur en helaas zien winterjassen er bij mij al snel lomp uit. Dit is dus absoluut niet het geval bij Woolrich, want de jas kleedt mooi af door de getailleerde pasvorm.

Over de warmte van de jas ben ik ook enorm tevreden, want ik hoef nooit meer kou te lijden als ik deze jas aanheb! De vulling van de Woolrich W’s Arctic Parka bestaat namelijk uit eendendons en dat isoleert heel goed. De jas maak je dicht door middel van een rits, flap en knopen, dus je wordt goed ingepakt. De jas is verder ook voorzien van een Teflon coating, wat de jas wind- en waterafstotend maakt. Dit is natuurlijk erg fijn als je regelmatig door weer en wind de fiets moet pakken naar je werk! Zoals je nu misschien wel gemerkt hebt, ben ik zo blij als een kind met deze Woolrich jas van Pauw.com. Ik kan deze jas dan ook echt aanraden aan iedereen die niet zo goed tegen de kou kan, maar er tegelijkertijd wel leuk uit wil blijven zien. De parka die ik heb, is zowel in een mannen- als vrouwenversie en in verschillende kleurtjes te verkrijgen, dus ik weet echt zeker dat deze prachtige winterjas ook geschikt voor jou is!