Van iedere grote Hollywoodfilm die in de bioscoop verschijnt, worden diverse posters gemaakt. Meestal kun je ze online bestellen, of je vraagt in een bioscoop of je een paar posters mag hebben, nadat de films niet meer te zien zijn. Een echte filmfan heeft namelijk van zijn favoriete films een aantal mooie exemplaren in huis om deze liefde voor Hollywood aan familie en vrienden kenbaar te maken.

Veel liefhebbers van film zijn fan van een bepaald genre, acteur of actrice of misschien wel regisseur. Hieronder twee topfilms die menig kijker aan het huilen van het lachen hebben gekregen!

Sister Act

In deze comedy classic gaat Whoopi Goldberg undercover in een klooster om zich te verbergen voor criminelen, die het op haar hebben voorzien. Niet alleen is haar performance fantastisch, maar ook de muziek in de film is geweldig! De pose van Whoopi op de poster zegt al genoeg over de attitude van haar personage in de film.

the pink panther

The Pink Panther

Zowel de originele films met Peter Sellers, als de remakes met Steve Martin zijn hilarisch. Het draait allemaal om de onhandige, maar toch briljante Franse inspecteur Clouseau, die ondanks zijn blunders de zaak altijd weet op te lossen.

Op de poster staan de hoofdrolspelers van The Pink Panther afgebeeld: Steve Martin, Kevin Kline en Beyoncé Knowles. Uiteraard ontbreekt de cartoonversie van de roze panter niet in deze comedy!

Tip: Als je enorm fan bent van een bepaalde film, is het een leuk idee om zo’n oude filmposter op canvas te laten drukken. Dit kan online heel gemakkelijk!